Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

HESTEGO a.s.

HESTEGO a.s. patří mezi nejúspěšnější české výrobní společnosti v oblasti strojírenství a zakázkové výroby, což dokazují různá ocenění i umístění v žebříčcích TOP firem v ČR. Její sídlo je ve Vyškově, kde má 3 moderní výrobní haly, kanceláře a vývoj. Soustředí se nejen na tuzemský trh, ale jejím cílem je i export do USA či Asie. HESTEGO má široké portfolio benefitů, nicméně mezi výjimečný se dá zařadit Hestegoakademie, kde nabízí různé kurzy a certifikace pro své zaměstnance.
25+
let zkušeností v oboru
270+
zaměstnanců
5
ocenění Zaměstnavatel roku
Společnost HESTEGO se zabývá zejména zpracováním plechů ve strojírenském průmyslu. Portfolio jejich výrobků můžeme rozdělit do těchto skupin: kapotáže strojů, teleskopické kryty a zakázková výroba. Výrobní program společnosti je ale natolik ojedinělý, že výrobu teleskopických krytů na této úrovni zvládá realizovat celosvětově pouze omezený počet výrobců.

V posledních letech společnost slaví úspěchy se svými inteligentními řešeními – desinfekční stojan (reakce na covid v roce 2020) nebo chytrá schránka Boxie (rok 2022).

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Na Nouzce 470/7, 682 01 Vyškov
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo