Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

CS SOFT a.s.

Společnost CS SOFT a.s. je od roku 1988 průkopníkem v oblasti ATM systémů a řešení pro letectví. Začínala jako malá česká firma, nyní funguje jako dynamická evropská společnost. Sídlo se nachází v Praze přímo v areálu letiště Václava Havla, pobočky jsou v Brně, Pardubicích a Plzni. Jejich řešení jsou využívána na 4 kontinentech pro civilní i vojenské složky. Mezi nejvýznamnější zákazníky patří Řízení letového provozu v ČR, Oro (Litva) a CAA (Filipíny). Specializují se na vývoj, design, implementaci a údržbu SW systémů pro střediska leteckých služeb: oblastních (ACC), přibližovacích (APP) a letištních (TWR).
35+
let zkušeností v oboru
70+
zaměstnanců
4
kontinenty, na kterých se využívají řešení CS SOFT
Vyvíjí 2D a 3D simulátory pro výcvik řídících letového provozu. Dále vyvíjí samostatné ATM moduly jako: Tracker, CWS, Safety Nets. Součástí portfolia jsou nástroje umožňující bezpečnou distribuci citlivých dat mezi letištními složkami, např. jednotkami záchranných služeb a správou letišť. Vyvíjí také nástroje jako Radar View a Radar Data Distributor pro všeobecné letectví.

Uplatnění zde najdou junior / senior programátoři, vývojáři a architekti zejména v technologiích C, C++, Java, PHP a Linux.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Aviatická 1048/12, 160 08 Praha 6 - Ruzyně
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo