Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

URC Systems, spol. s r.o.

URC Systems je česká společnost založená v roce 1998 se zaměřením na výzkum, vývoj, výrobu a servis vlastních SW a HW produktů. Celkově dnes zaměstnává přes 120 zaměstnanců v pobočkách Brno, Prostějov, Kralupy nad Vltavou, Týn nad Vltavou a Pardubice. Na centrále v Brně jsou oddělení pro vývoj HW/SW a také výrobní prostory. Zákazníky URC Systems jsou zejména bezpečnostní složky, policie a armáda ČR, zahraniční vládní organizace apod. Produktovou doménou jsou obecně ochranné systémy a zpravodajské aplikace – rádiový průzkum a sledování, rádiové rušení, bezpečnost a datová komunikace.
25+
let zkušeností v oboru
120+
zaměstnanců
330+ mil. Kč
v obratu společnosti
Uplatnění zde najdou specialisté jako SW vývojář (C/C++, Embedded SW, Android Java, Java SE, JavaScript), HW vývojář (Embedded HW + PCB, FPGA / VHDL, RF komunikace), systémový inženýr (Linux, sítě), elektromechanik, projektový manažer nebo SW tester.

Projekty, které zde realizují, jsou velmi speciální a někdy podléhají i určitému stupni utajení dle NBÚ. Stávající zaměstnanci uvádí, že teprve zde si uvědomili, co znamená pojem „zajímavý projekt“.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Dělnická 475, 530 03 Pardubice.
Otevřete si ji přes Google mapy nebo se mrkněte na mapu níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo