Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

MND Drilling & Services a.s.

Společnost MND Drilling & Services a.s. je největší vrtný kontraktor v ČR podnikající v oblasti průzkumu a těžby ropy, zemního plynu a geotermálních vrtů. Společnost působí po celé Evropě a má více než 100letou tradici v ropném a plynárenském průmyslu. Během těchto let bylo odvrtáno více než 6 000 vrtů v České republice a dalších zemích.
300+
zaměstnanců
100+
let tradice
6 000+
realizovaných vrtů
Společnost zajišťuje podzemní i nadzemní opravy sond, likvidaci, revitalizaci starých sond, výrobu zařízení na ústí vrtů a produkčních křížů a mnoho dalšího. V Lužicích v novém moderním areálu se dále nachází strojírenská výroba. Jedná se o výrobu a opravy technologických zařízení pro těžbu ropy a plynu a zámečnické činnosti. MND D&S je členem IADC (Mezinárodní Asociace Vrtných Kontraktorů) od roku 1999. V posledních letech se společnost silně zaměřuje na zahraniční trhy a úspěšně působí v Německu, Rakousku, Polsku, Srbsku, Maďarsku nebo na Slovensku a Ukrajině

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Velkomoravská 900, 696 18 Lužice u Hodonína.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo