Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

ANeT-Advanced Network Technology, s.r.o.

Společnost ANeT-Advanced Network Technology, s.r.o. existuje na trhu již více než 25 let a zaměstnává v průměru 45 zaměstnanců. Nabízí zákazníkům komplexní řešení v oblasti identifikačních systémů od návrhu až po vlastní realizaci. Mezi zákazníky společnosti patří například AHOLD Czech Republic, a.s., Globus, Pivovar Holba, Fakultní nemocnice Brno a mnoho dalších významných klientů také z oblastí automobilového či strojírenského průmyslu. Systémy společnosti dnes využívá více než 900 firem.
25+
let zkušeností v oboru
900+
firem využívá systémy společnosti
45+
zaměstnanců
Mezi produkty společnosti patří: ANeT-Time: docházkový systém, ANeT-Guard: přístupový systém, ANeT-Plan: systém pro HR plánování, ANeT-Menu: stravovací systém. Firmě se dlouhodobě daří udržet si přední místo na trhu identifikačních systémů v České a Slovenské republice a neustále se rozvíjí včetně expanze na zahraniční trhy. Své uplatnění zde najdou vývojáři se zkušenostmi s jazyky C#, TypeScript, JavaScript či s databázemi MS SQL. Společnost navíc podporuje i juniory, kterým pomáhá s rozjezdem programátorské kariéry.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Křižíkova 3009/72a, 612 00 Brno-Královo Pole.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo