Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

DAIDO METAL CZECH s.r.o.

Společnost patří do holdingu japonské skupiny Daido Metal Co., Ltd., která patří k největším výrobcům kluzných ložisek na světě. Existuje již od roku 1939 a působí ve 13 zemích světa. Výrobní závod v Brně byl založen v roce 2005 a byl postaven jako nová továrna na zelené louce. Ve výrobě je více než 300 zaměstnanců.
15+
let od založení výrobního závodu v Brně
300+
zaměstnanců
10+
zemí světa, ve kterých působí Daido Metal
Daido Metal Czech v Brně se zaměřuje na výrobu válcových kluzných ložisek, především pak na polymerová samomazná ložiska používaná v součástech řízení a náprav automobilů. Samomazná ložiska v sobě spojují vynikající odolnost a pevnost bez nutnosti použití maziva.

Aktivně se podílí na vývoji výrobků, které jsou šetrné k lidem i přírodě, např. bezolovnaté materiály, jejichž vlastnosti jsou srovnatelné s vlastnostmi tradičních materiálů z olova.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Švédské valy 1309/6, 627 00 Brno
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo