Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Edhouse s.r.o.

Edhouse je lokální společnost s globálními klienty založená v roce 2006. Máme celkem 120 zaměstnanců ve 4 pobočkách ve Zlíně, Vsetíně, Uherském Hradišti a Olomouci. V kancelářích panuje neformální atmosféra v kolektivu pohodových lidí, kde se všichni známe a tykáme si. Dobře odvedenou práci umíme ocenit adekvátní odměnou, férovým jednáním a balíčkem mnoha zajímavých benefitů. Máme interní Edhouse Management Academy, která je určená pro zaměstnance, kteří chtějí profesně růst. Své team leadery si vychováváme ze svých kolegů.
15+
let zkušeností v oboru
4
pobočky
120+
zaměstnanců
Přibližně od roku 2008 zajišťujeme vývoj řídicího software pro elektronový mikroskop pro Thermo Fisher Scientific. Vyvíjíme technologie pro NCR – světového lídra v komplexních řešeních pro bankovní a finanční sektor. Pro ON Semiconductor se zabýváme vývojem software odpovídajícího náročným požadavkům pro běh ve výrobním prostředí. Mezi námi používané technologie patří Java EE s frameworky Spring a Hibernate, C++, C#, ASP.NET MVC a .NET Core, TypeScript a Angular.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Stojanova 1336, 686 01 Uherské Hradiště.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo