Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

AURA, s.r.o.

Společnost Aura, s.r.o. se specializuje na využití informačních systémů pro řízení armádní logistiky, kde si dlouhodobě udržují pozici světové jedničky. Jedná se o českou IT společnost s cca 100 zaměstnanci, která byla založena v roce 1989. Společnost se orientuje na vývoj a dodávku profesionálních informačních systémů a technologií. Je rozdělena do 4 sekcí dle zaměření na: resort obrany, vojenský průmysl, státní správa a soudnictví. Jsou předními poskytovateli vojenských informačních systémů pro více něž 20 zemí světa z pěti světadílů a pro členské státy NATO.
30+
let zkušeností v oboru
100+
zaměstnanců v rámci společnosti
20+
zemí, kde firma působí
Divize logistiky v Černých Polích sídlí přímo v oblasti kasáren armády ČR. Umístění je zásadní, pracuje se tu na velkém projektu – informační systém logistiky, který běží pouze v interní armádní síti. Systém má několik tisíc uživatelů. V provozu je již přes dvacet let a až na 4 dny v roce má nonstop provoz.

Jedná se o klíčový systém pro správu majetku celé armády ČR. Kromě údržby systému pro Českou republiku se provádějí i úpravy pro nasazení systému v dalších zemích členských států NATO.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: tř. Gen. Píky 827/2, 613 00 Brno-sever-Černá Pole
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo