Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

ELMAR group spol. s r.o.

Firma ELMAR group se zabývá návrhem, instalací a servisem systémů měření a regulace zejména pro technologie vytápění, chlazení, vzduchotechniky a řízení spotřeby všech druhů energií. V této oblasti má více něž 20 let zkušeností. Společnost zajišťuje projekce elektro a MaR technologie, montáže, servis a kalibrace. Jedná se o společnost rodinného charakteru s kancelářemi v klidném prostředí. Zaměstnává přes 10 odborníků v oblasti elektro a stále se rozrůstá.
20+
let zkušeností v oboru
10+
zaměstnanců
2
pobočky v ČR
Společnost realizuje projekty v různých odvětvích, např. řízení vzduchotechnik budov a operačních sálů, řízení malých kotelen a centrálních zdrojů tepla, inteligentní řízení budov, ovládání průmyslových uhelných kotlů, ovládání a zabezpečení laboratoří. Dodávají i do oblasti průmyslu a výroby, výzkumných a laboratorních zařízení, škol, rodinných domů atd.

Mezi jejich projekty patří např.: Fakultní nemocnice Olomouc, Zimní stadion Prostějov, Teoretické ústavy Lékařské fakulty UPOL a Ústav molekulární a translační medicíny (Biomedreg) a Aquapark Prostějov.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Smržická 115/13, 796 07 Držovice
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo