Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

MAIER CZ, s.r.o.

V Evropě patří MAIER na přední místo v dekoraci plastových dílů pro automobilový průmysl, a proto ve výrobě naleznete moderní vstřikovací lisy nebo plně automatizovanou lakovací linku. Společnost vznikla ve Španělsku v roce 1975 a od roku 2006 působí i v Prostějově, kde aktuálně pracuje přes 450 zaměstnanců. Celkově působí v 11 zemích po celém světě. Zaměřuje se i na vývoj, svá technologická centra má v Evropě, USA nebo v Číně, kam je možnost vycestovat na pracovní stáž. Firma dává prostor i mladým juniorům, ale stejně tak pro zkušené je zaměstnavatelem, který své zaměstnance posouvá a neustále je odborně vzdělává.
3 000+
zaměstnanců po celém světě
45+
let zkušeností v oboru
1 + mld. Kč
v tržbách
Firemním mottem je „Místo, kde se auta učí smát“. Mezi největší zákazníky patří Toyota, BMW, Mercedes, Volvo a další světoznámé automobilky. Do produktového portfolia prostějovské výroby patří exteriérové i interiérové plastové komponenty. Pod tím si můžeme představit např. mřížky na předním nárazníku, boční sloupky nebo komponenty přístrojové desky.

Mezi nejčastější povrchové úpravy produktů patří chromování, lakování, laserové leptání a specialitou je horká ražba.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Průmyslová 4259, 796 01 Prostějov.
Otevřete si ji přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo