Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Windmöller & Hölscher Machinery k.s.

Windmöller & Hölscher je německá společnost, která v roce 2005 založila výrobní pobočku v Prostějově. V současnosti patří k nejperspektivnějším zaměstnavatelům v regionu. Společnost neustále navyšuje výrobní kapacity a získala ocenění v soutěži Zaměstnavatel roku. Zabývá se vývojem, konstrukcí a montáží strojů a montážních celků na výrobu flexibilních obalů z fólie a z polypropylenové tkaniny, tiskařských strojů a strojů pro další zpracování.
550+
zaměstnanců v Prostějově
130+
zemí na světě, kam exportují
150+
let tradice firmy

Jejich pokroková technika se dá rozdělit na stroje pro extruzi, tisk a zpracování obalů. Na výrobě každého stroje se podílí tým lidí, ve kterém nechybí konstruktéři, výrobní plánovači, nákupčí, kvalitáři a montéři.

Díky neustálým inovacím a vývoji dokáží na dálku vyřešit více než 80 % poruch svých strojů.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Háj 374, 798 12 Kralice na Hané
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo