Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

STUDENT AGENCY k.s.

Česká společnost STUDENT AGENCY je předním poskytovatelem služeb letecké, autobusové a vlakové dopravy, ale také zahraničních pobytů. Společnost se sídlem v Brně byla založena v roce 1996 a zaměstnává nyní více než dva tisíce lidí po celé České i Slovenské republice. Ve společnosti působí přibližně 30 softwarových specialistů a 5 produktových týmů složených z 5 až 10 odborníků, kteří vyvíjí webové aplikace umožňující zákazníkům využívat služby společnosti.
25+
let zkušeností v oboru
6,5+ mil.
cestujících vlaky ročně
2 300+
zaměstnanců v rámci společnosti
Ve STUDENT AGENCY vyvíjí 5 stěžejních webových aplikací: Hlavní portál (www.studentagency.cz), RegioJET portál (www.regiojet.cz), Portál Dovolená (www.dovolena.cz), Jazykové pobyty (www.jazykovepobyty.cz) a Pracovní pobyty (www.pracovnipobyty.cz).
Pro vývoj využívají technologie jako je Spring (IoC, Security), JSP, PHP, Node.JS, React, PostgreSQL, MariaDB a jiné. Vývoj probíhá v moderních a útulných kancelářích renesančního Domu pánů z Lipé v samotném centru města Brna.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: nám. Svobody 86/17, 602 00 Brno-střed.
Otevřete si ji přes Google mapy nebo se mrkněte na mapu níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo