Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

ISH PUMPS OLOMOUC a.s.

Společnost ISH PUMPS byla založena v roce 1907 pod značkou KOSMOS. Je jedním z bývalých závodů Sigmy Olomouc a staví na dlouholeté tradici výroby čerpadel v této oblasti.V současné době je ISH PUMPS úspěšná a spolehlivá středně velká společnost zabývající se výrobou čerpací techniky a službami pro chemický, petrochemický a těžební průmysl a energetiku.
115+
let tradice ve výrobě čerpací techniky
100+
zaměstnanců
170+ mil. Kč
v tržbách ročně
Svým klientům společnost nabízí výrobu čerpací techniky, poradenství, montáž zařízení, uvedení stroje do provozu u zákazníka, provádí záruční a pozáruční opravy a diagnostiku – přístrojové měření.

Firma je konkurenceschopná nejen na českém a slovenském trhu, ale i v zahraničí. Své výrobky vyváží na území Polska, Dánska, Švédska, Kazachstánu a do dalších zemí. Čerpadla z dílny ISH PUMPS můžeme najít například u společností Siemens, ČEZ, PRECHEZA, TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY, ORLEN Unipetro, SLOVNAFT a ČEPRO.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Hybešova 16, 779 00 Olomouc 9
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo