Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

PEGAS - GONDA s.r.o.

Zabýváme se sériovou i zakázkovou výrobou pil – tvoříme technologie pro dělení materiálu. Do sortimentu patří pásové pily na kov, kotoučové pily, pilové pásy, pilové kotouče, válečkové dopravníky, vynašeče třísek a další. Team techniků to nejprve vymyslí v našem vývojovém centru. Následuje výroba, jsme vybaveni kompletní technologií: dělení, svařování, obrábění, lakování, montáž. Prodáme to přes naše obchodní oddělení. Zdaníme to, naše účetní dbají na to, aby naše obchody byly vždy korektní. K dispozici jsou servisní technici, kteří mají na starost řešení problémů.
130+
zaměstnanců v rámci společnosti
30+
let zkušeností v oboru
4 000+
kusů strojů za rok umožňuje vyrábět kapacita společnosti
Jsme skupina 130 lidí, které baví společně něco tvořit, vymýšlet, vyrábět a vylepšovat. Máme transparentní majitele, jde o dvě generace rodiny Gondů. Veškeré naše aktivity se soustřeďují na jediném místě – ve Slavkově u Brna. Máme více než 30letou historii. Za tuto dlouhou dobu se nám podařilo uspět na celosvětovém trhu. Do dnešního dne má první stroj více než 15 000 sourozenců po celém světě. Naše dnešní kapacity se 100% využitím technologií umožňují produkci 4 000 ks/rok. A V TOM, CO DĚLÁME, JSME FAKT DOBŘÍ!

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Československé armády 322, 684 01 Slavkov u Brna.
Otevřete si ji přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo