Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

ComAp a.s.

Společnost ComAp založili v roce 1991 tři spolužáci z pražského ČVUT – Libor Mertl, Martin Málek a Aleš Procházka. V současnosti se firma vypracovala do pozice největšího dodavatle hybridních pohonů a pohonných řídících systémů na světě. Největší množství vývojářů působí v rámci pražské centrály. Jen v rámci SW a HW vývoje se jedná o více než 250 zaměstnanců, z nichž se přibližně polovina věnuje HW a druhá SW či Embedded vývoji. Celkově mají více než 500 zaměstnanců. Samotná centrála společnosti v Praze využívá technologie ComAp a funguje jako energeticky soběstačný objekt. Veškerá elektřina je vyráběna solárními panely na střeše ve spolupráci s dieselovými agregáty v suterénu budovy.
250+
zaměstnanců v oblasti vývoje a výzkumu
13
dceřiných společností po celém světě
200+
unikátních produktů a řešení
ComAp se zabývá návrhem, vývojem a výrobou HW i SW řídících a kontrolních jednotek. Díky jeho řešením je tak možné zásobovat elektrickou energií těžko přístupné ostrovy, ropné plošiny nebo místa, kde je nutné zajistit nepřetržité dodávky energie jako jsou datacentra nebo nemocnice. Dále společnost v současnosti poskytuje řešení i v následujících oblastech: řídící systémy pro plynové a dieselové motory, záložní generátory a kogenerační jednotky; síťová ochrana a dvoupalivové systémy. Společnost zajišťuje dodávky od samotných kontrolérů až po kompletní řešení složitých systémů dle požadavků klienta.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Štúrova 27, 040 01 Košice - mestská časť Staré Mesto.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo