Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

CompuGroup Medical Česká republika s.r.o.

Společnost CompuGroup Medical Česká republika vyvíjí elektronické programy a řešení v oblasti zdravotnictvívíce než 25 let. CGM je jednou z vedoucích společností v oblasti e-Health na světovém trhu. Jejich produkty dnes využívá více než 1,6 mil. lékařů a zdravotnických profesionálů po celém světě. Zaměřují se na zprostředkování komunikace mezi lékaři a jejich pacienty.
25+
let zkušeností v oboru
55+
zemí z celého světa používá produkty CGM
8 000+
zaměstnanců pracuje globálně v CGM
Hlavní produkty společnosti: CGM Medistar – webová aplikace, která poskytuje lékařům řešení kompletní agendy ordinace, MEDICUS – ambulantní informační systém pro vedení zdravotnické dokumentace a vyúčtování poskytnuté péče, DENTIST+ – komplexní řešení reagující na potřeby stomatologů, CGM S4M – informační systém pro zpracování dat pro zdravotní pojišťovny i jiné plátce.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Budova C, Coral Office Park, Bucharova 2657/12, 158 00 Praha 5.
Otevřete si ji přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo