Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Decoleta, a.s.

Česká společnost Decoleta, a.s. se zaměřuje na přesné soustružení. Své výrobky dodává zejména do automobilového či leteckého průmyslu. Věnuje se především dílcům o průměru 0,5 až 32 mm. Svým zákazníkům díky svému vlastnímu technologickému know-how nabízí, za použití těch nejlepších a nejodolnějších materiálů, dílce s frézovanou ploškou, příčnou drážkou či radiálními otvory.
180+ mil. Kč
v každoročním obratu společnosti
100+
zaměstnanců v rámci společnosti
50+
let zkušeností v oboru
Historie společnosti sahá až do roku 1971. Díky nejmodernějším technologiím, jako například měřící a seřizovací přístroje či kontrolní automaty, nemá společnost Decoleta o zakázky nouzi a neustále rozšiřuje svůj strojový park.

Na proces výroby se firma dívá i z pohledu ekologie – nové technologie posuzuje nejen podle efektivity, ale také podle jejich energetické náročnosti a veškeré použité látky následně recykluje.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Hruškové Dvory 58, 586 01 Jihlava.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo