Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Digram-Ing s.r.o.

Digram-Ing byl založen v roce 2001. Společnost je rodinného charakteru. Zpočátku se orientovala na automobilový průmysl v Německu a společně s německým partnerem realizovala zakázky pro koncern Volkswagen a Škoda. Od roku 2015 firma realizuje projekty pro automatizační techniku a pro své partnery dále vyvíjí a dodává výrobní, montážní a kontrolní přípravky pro strojírenství.
20+
let na trhu
50+ mil. Kč
čistý obrat
20+
zaměstnanců
Společnost Digram-Ing s.r.o. pomáhá zákazníkům navýšit potřebné vývojové a konstrukční kapacity a nabízí komplexní služby v oboru konstrukce a projekce pro oblast strojírenství i stavebnictví. V oboru stavebnictví svým partnerům nabízí služby v konstrukci ocelových konstrukcí včetně pevnostních výpočtů a autorizace.
Při své práci používá širokou škálu osvědčených CAD softwarů (např. Solid Works, Creo, Tekla). Ty jim umožňují vytvářet kvalitní a přesné konstrukční návrhy od jednotlivých součástí po výrobních linky nebo celé výrobní haly. Podílí se také na vývoji nových výrobků, a to díky úzké spolupráci se zákazníky.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Budínská 102/17, 627 00 Brno - Slatina
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo