Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

CHAPS spol. s r.o.

CHAPS spol. s r.o. zastřešuje vývoj naprosté většiny softwarových nástrojů a aplikací určených pro osobní dopravu. Jedná se o jednu z dceřiných společností, které spadají pod ČD Informační systémy. Záštitu nad značnou částí projektů, na jejichž vývoji se společnost podílí, nese přímo Ministerstvo dopravy. Kromě aplikací určených pro cestující vyvíjí CHAPS i nástroje, které pomáhají např. s řízením provozu na železnici.
1,4+ mil.
uživatelů aplikace IDOS
20+
let pod záštitou Ministerstva dopravy
90 %
zaměstnanců jsou IT odborníci
Nejznámější aplikací vyvinutou společností CHAPS spol. s r.o. je IDOS. Jde o komplexní systém, který v sobě sdružuje jízdní řády vlaků, autobusů i MHD a umožňuje uživatelům v nich vyhledávat. Mezi další významné projekty patří např. SOCRET, aplikace využívaná dopravními podniky v Brně, Praze či v Ostravě, která umožňuje jízdní řády tvořit.

Ve společnosti najdou uplatnění jak software vývojáři v jazycích Java či C# se zaměřením na webové i desktopové aplikace, tak i administrátoři.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Bráfova 1617/21, Žabovřesky, 616 00 Brno
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo