Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Notino, s.r.o.

Česká společnost Notino, s.r.o. je evropskou jedničkou v online prodeji parfémů a kosmetiky. Působí v 28 zemích Evropy. Notino původně fungovalo pouze jako e-shop, dnes má však i kamenné prodejny (v ČR např. v Brně, Praze a Ostravě). Zaměstnává více než 1 700 lidí, z toho cca 160 vývojářů. Společnost si vybudovala postavení na trhu svou cenovou politikou a také orientací na zákazníka. V roce 2017 získala centrální pobočka ocenění za kreativní prostředí a design kanceláří.
15+
let zkušeností v oboru
1 700+
zaměstanců napříč společností
25+
zemí, ve kterých notino působí
Uplatnění zde najdou jak weboví programátoři, kteří zde pracují na vývoji e-shopu, tak desktopoví vývojáři, kteří se podílejí na vývoji interních aplikací – logistické sklady, finance, nákup, cenotvorba atd.

Technologický stack: na backendu používají .NET 5 a .NET Core; na frontendu pracují v Reactu; mikroservisní architektura, nasazují v GitLabu; jako databáze jim slouží MS SQL; využívají Kubernetes a Docker; pracují ve Scrumu – dvoutýdenní sprinty.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Pobřežní 667/78, 186 00 Karlín.
Otevřete si ji přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo