Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

DELONG INSTRUMENTS a.s.

U zrodu společnosti stál i Ing. Armin Delong, DrSc., uznávaný vědec, který je považován za zakladatele elektronové mikroskopie. Delong Instruments je česká technologická společnost s cca 90 zaměstnanci, patřící mezi špičky ve svém oboru s více než 30 lety zkušeností. Aktivně spolupracují s více než 100 univerzitními a laboratorními zařízeními po celém světě, např.: přední univerzity v USA a Evropě – MIT (Massachusetts), Berlín, Vídeň; výzkumná laboratoř Národního úřadu pro jadernou bezpečnost USA.
30+
let zkušeností v oboru
90+
zaměstnanců v rámci společnosti
100+
univerzitních a laboratorních zařízení, se kterými spolupracují
Mezi jejich řešení patří: Transmisní elektronové mikroskopy (TEM) pro laboratorní a průmyslové využití, včetně nejmenšího TEM na světě a DIGUN výkonná elektronová děla používaná například pro svařování, pokovování, 3D tisk kovů nebo pro lékařské využití. Kromě standardních řešení nabízí i vývoj TEM, elektronových děl nebo dalších zařízení pro práci na úrovni nanometrů přesně na míru potřebám klienta. Společnost poskytuje kompletní služby od konzultací se zákazníky, výzkumu a vývoje HW i SW až po jeho výrobu, otestování a zaškolení pracovníků na straně klienta.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Palackého třída 3019/153b, 612 00 Brno.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo