Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

ABBAS, a.s.

ABBAS, a.s. je český dodavatel bezpečnostních technologií a zaměřuje se na ochranu majetku a osob. Společnost kromě distribuce známých značek jako Jablotron, Bosch, DAHUA a další, tak vyvíjí i svůj vlastní bezpečnostní systém Dominius3 (PZTS). Mezi největší zákazníky patří ČNB, věznice po celé ČR a další větší objekty. Firma se snaží i o expanzi na zahraniční trhy, její produkty měly v posledních letech úspěch i na veletrhu v Dubaji.
25+
let zkušeností v oboru
45+
zaměstnanců v Brně a Praze
250+ mil. Kč
v tržbách společnosti
V Brně je hlavní sídlo společnosti, nachází se zde vývoj, menší výroba a sklad. V Praze je menší tým obchodníků a servisní podpora.

V Brně se nachází také školící prostory a showroom, kam jezdí jak obchodní partneři, tak servisní technici.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Edisonova 3023/5, 612 00 Brno-Královo Pole
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo