Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

K - system. CZ s.r.o.

K-system CZ je ryze česká firma, která již více jak 15 let působí na trhu informačních technologií. Mezi jejich klienty patří např. ČEZ, Tesco mobile, O2, Erste, BMK nebo Úřad práce ČR. Ve firmě panuje velice přátelská a neformální atmosféra. U některých pozic (např. vývojářů, IT specialistů) nabízí společnost možnost full-remote spolupráce. Navíc budete mít příležitost podílet se na různorodých projektech a významně tak ovlivnit jejich vývoj.
15+
let působení na trhu informačních technologií
200+
zákazníků
100+
ERP instalací
Mezi hlavní projekty společnosti se řadí Projekt Datarios – software, který byl primárně vyvinut k automatizaci účetních procesů a digitalizaci dokladů. Mezi další služby patří implementace a vývoj pokladních systémů EET a prodej dalšího hardwaru, outsourcing IT, školení a projekty vzdělávání, tvorba website na míru a mobilních aplikací či online marketing.

Front-end je napsán v Reactu, pro back-end využívají jazyk C# s technologií .NET Core a k ukládání dat MS SQL.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: U Kuchyňky 180/2, Třebíč, 674 01
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo