Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Invia.cz, a.s.

Česká společnost Invia je největší internetový prodejce dovolených a zájezdů v ČR, poskytují však služby již v 7 evropských zemích (Švýcarsko, Německo, Rakousko, Slovensko a další). Společnost byla založena v roce 2002 s původním názvem MojeDovolená.cz. Sídlo se nachází v Praze, pobočky mají v Brně a téměř v každém větším městě. Zaměstnávají přibližně 20 lidí v rámci oddělení vývoje (vývojáři, analytici, testeři) a dalších cca 10 lidí v rámci oddělení IT (infrastruktura). Celkem zaměstnávají přes 500 lidí.
500+
zaměstnanců v rámci společnosti
300+
cestovních kanceláří, se kterými společnost spolupracuje
7+ mil.
dostupných zájezdů na portálu Invia
Vyvíjí vlastní CRM systém a prodejní portál společnosti – především backend v PHP, frontend je postavený na technologii React. Prodávají tyto produkty a služby: pobyty u moře, v horách a lázních; plavby a letenky; ubytování a recenze hotelů; cestovní pojištění; vyřízení víz a právní pomoc; vstupenky na kulturní a sportovní události.

Portál využívají zákazníci ve všech obsluhovaných zemích, obsahuje více než 7 milionů zájezdů a spolupracují s více než 300 cestovními kancelářemi.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Cejl 105/107 (vstup z Bratislavské 73), 602 00 Brno.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo