Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Munters Czech s.r.o.

V roce 1994 byla založena česká společnost HB Krako v Hruškách, která v roce 2018 přešla pod švédskou skupinu Munters. Ta je v současnosti předním světovým výrobcem zařízení sloužících k úpravě vzduchu, jeho teploty a vlhkosti. Díky dlouholetým zkušenostem v oboru je společnost světovou jedničkou a dodává zařízení do mnoha průmyslových odvětví po celém světě. V roce 2022 se sídlo z Hrušek přesunulo do Hodonína, kde byla v průmyslovém areálu Kapřiska postavena moderní hala a kanceláře.
150+
zaměstnanců v Hodoníně
25+
let zkušeností v oboru
40+
patentů za posledních 5 let

Do výrobního portfolia společnosti můžeme zařadit: klimatizační jednotky, absorpční odvlhčovače, freonové jednotky, přístroje na studenou vodu atd. Jedná se o pokroková zařízení, která kombinují moderní technologie, kvalitní materiály a čistý design.

Kvalita zařízení je pro společnost velmi důležitá, což dokazují i certifikace ISO a VCA.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Velkomoravská 3869/97, 695 01 Hodonín
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo