Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Act-in CZ, s.r.o.

Společnost je součástí mezinárodního holdingu Madolex Group s mateřskou firmou v Holandsku. Act-in v Brně se zaměřuje na vývoj výrobních informačních systémů MES, na poradenství a průmyslové inženýrství v průmyslu 4.0. Nyní vyvíjí Chytré brýle Industry 4.0, které nahradí manuály, dokumentování, online konference apod. Zákazníci jsou např. Amazon, Mercedes, Volkswagen, Škoda Power, Daikin, Hanwha.
1 200+
zaměstnanců
15+
let od založení pobočky v Brně
35+
let zkušeností v oboru
Uplatnění zde najdou zejména vývojáři .NET, implementátoři, konzultanti a obchodní specialisté na výrobní IS a pracovníci technické podpory pro MES.

Vývoj produktů v .NET – moduly informačního MES systému (řízení údržby, výroby a kvality), technologie Chytré brýle a rozšířená realita pro Průmysl 4.0 a AI.

Jedinečná příležitost podílet se na další průmyslové revoluci Industry 4.0.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Hviezdoslavova 1188/5, 627 00 Slatina.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo