Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

ARBES Technologies, a.s.

Arbes technologies a.s. je český dodavatel bankovních systémů a řešení pro kapitálové trhy s více než 30letou zkušeností. Disponují více než 200 odborníky v oblasti vývoje bankovních systémů a systémů pro kapitálové trhy. Sídlí na pražském Andělu v nových moderních kancelářích. Jejich SW řešení využívají velké české i mezinárodní bankovní instituce jako je Partners, Equa bank, ING, J&T BANKA, UniCredit Leasing, Scania apod.
200+
odborníků v oblasti vývoje bankovních systémů a systémů pro kapitálové trhy
30+
let zkušeností v oboru
120+
českých i světových společností řídí své procesy s pomocí IS ARBES
Arbes technologies se zabývá především vývojem specializovaných IS na míru klientům v následujících oblastech: bankovnictví, kapitálové trhy, zdravotnictví a leasing. Řešení je zpravidla postavené na Open-source technologiích s robustní třívrstvou architekturou.

Technologický stack, který zde nejvíce využívají, je Java EE, Spring Boot, Microservices, JavaScript, React, Python, UML a SQL.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Plzeňská 5, 150 00 Praha 5-Anděl.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo