Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Výroba automatických dveří LEXA & KRUŽÍK, spol. s r.o.

Společnost Lexa&Kružík se zaměřuje na vývoj, výrobu a konstrukci ocelových a hliníkových protipožárních a nepožárních uzávěrů. Vedle výroby a montáže poskytuje také servis a údržbu těchto produktů. Společnost je tvůrcem např. schodišťové stěny v pivovaru Bernard v Humpolci.
40+
zaměstnanců
30+
let zkušeností v oboru
100+ mil. Kč
v obratu společnosti
Společnost Lexa&Kružík funguje již od roku 1990. Nachází se u města Třešť, v obci Hodice. Svým zákazníkům nabízí produkty jako vratové a dveřní uzávěry, požární fasády, letištní hangárová vrata, skládací vrata a hliníková okna, dveře a stěny.

Produkty společnosti jsou k vidění také v zrekonstruovaném pražském areálu bývalé továrny Walter (např. automatické dveře v kavárně Starbucks).

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Čenkovská 1184/42, 589 01 Třešť
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo