Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

ITAB Shop Concept CZ, a.s.

Švédská společnost ITAB působí v ČR od roku 1999, kdy otevřela svou pobočku v Boskovicích u Blanska. Celkově zaměstnává více než 390 zaměstnanců. V Boskovicích se nachází nejen výroba, ale i technické a vývojové oddělení. V roce 2021 otevřela společnost svou další pobočku v Prostějově, která je primárně logistickým centrem.
390+
zaměstnanců
2+ mld. Kč
v ročních tržbách
85+
let zkušeností
ITAB nabízí kompletní řešení a vybavení obchodních domů a logistických center, a to pro významné interní i externí zákazníky (např. H&M, Zara). Do výrobního portfolia patří regálové systémy (kovové, dřevěné), pokladní boxy, LED osvětlení a také zakázková výroba u nestandardních požadavků.

Výrobní program reprezentuje plnohodnotné portfolio produktů pro vybavení moderních prodejen. V roce 2022 pokračovala firma ve významných investicích – informační systém nebo automatizovaný provoz ohraňovacího centra. V dalších letech plánují investovat v oblasti skladového hospodářství.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Za Drahou 4735, 796 01 Prostějov 1
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo