Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

PRAMOS, a.s.

PRAMOS – více než čtvrt století se snaží být nejlepší v prodeji, ale i samotné výrobě plastových a hliníkových oken, dveří, stínící techniky a doplňků. Zlatou medailí je pro ně spokojený zákazník a jeho doporučení. O spokojenosti vypovídá i množství klientů a obchodních případů, kdy za 27 let na trhu zrealizovali více než 78 tisíc zakázek po celé ČR.
190+
zaměstnanců
78 000+
zrealizovaných zakázek
550 000+
vyrobených oken
Vše, co dělají, slouží reálným lidem. Lidský přístup a vstřícnost je základní hodnotou ve vztahu k zaměstnancům i zákazníkům. Právě díky lidskému přístupu firma aktuálně čítá skoro 200 zaměstnanců.

Není to jen přístup, ale i možnosti, které firma zaměstnancům nabízí – a to jak rozšíření znalostí svého působení, tak zajímavé benefity, jako je třeba sleva na firemní produkty a služby.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Brněnská 577, 691 76 Šitbořice
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo