Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Extruindustrie CR s.r.o.

Společnost Extruindustrie CR je leadrem na trhu v oblasti vytlačování, vstřikování a zpracování akrylátu (plexiskla). Má svoje vlastní vývojové i logistické oddělení, samostatnou výrobu i nástrojárnu. Moderní strojní vybavení nástrojárny je přímo napojeno na 3D konstrukční software, což minimalizuje časové ztráty při přechodu z fáze návrhu výrobku do výrobní fáze.
50+
zaměstnanců ve společnosti
25+
let zkušeností v oboru
140+ mil. Kč
v obratu společnosti
Společnost má více než 30letou tradici v extrudování plastických hmot a v jejich dalším zpracováním. Zajišťují kompletní realizaci výrobku od jeho vývoje až po dodávku.

V České republice byla společnost založena roku 1997 a má přibližně 50 zaměstnanců. Mateřská společnost sídlí v Německu.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Průmyslová 505, 582 63 Ždírec nad Doubravou
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo