Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

TIRAD, s.r.o.

Společnost TIRAD se specializuje na výrobu vysoce přesných desek, rámů a ostatních dílů pro vstřikování plastů. Produkty společnosti směřují do špičkových nástrojáren po celém světě, které vyrábí plastové obaly pro farmaceutický průmysl, parfumerii nebo pro drogistické výrobky. Společnost vyrábí také například injekční stříkačky, uzávěry PET lahví a další plastové uzávěry.
250+
zaměstnanců ve společnosti
25+
let působení na trhu
850+ mil. Kč
v obratu společnosti
Společnost TIRAD provádí speciální CNC obrábění obrobků o rozměrech až 2300 x 1500 x 1000 mm a s hmotností až 4 tuny včetně technologie hlubokého vrtání. Jedná se o největší závod v Evropě, co se výrobní kapacity týče.

V roce 2019 se společnost stala součástí nadnárodního koncernu Hillenbrand, jejíž portfolio zahrnuje několik průmyslových odvětví.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Želetava 62, 675 26 Želetava
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo