Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

eppTec s.r.o.

EppTec je česká softwarová společnost, která poskytuje svým klientům řešení v oblasti bankovnictví, interních informačních systémů a SW přímo na míru. Od roku 2015 se společnost věnuje vývoji unikátního softwaru pro digitalizaci produktů a business managementu. Ve firmě pracuje cca 50 vývojářů, kteří se věnují jak interním produktům, tak i práci na projektech externích klientů. Mezi partnery společnosti patří například Česká spořitelna, MONETA, Komerční banka, ZOO Praha a Autino.
70+
zaměstnanců
30 let
průměrný věk v týmu
8
měsíců na projekt
Do portfolia společnosti patří produkty zaměřené na zjednodušování a automatizaci procesů, poskytování business consultingu a optimalizace SW řešení. Mezi interní produkty patří DecisionRules – škálovatelný Business Rules Engine umožňující snadnou definici, kompilaci a exekuci firemních pravidel. Dále pak RubiQ – robustní software pro správu produktového portfolia retailové banky.

Frontend je vyvíjen primárně v JavaScriptu, Reactu a Angularu. Backend je vyvíjen v Javě a Node.js.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Anglická 140/20, 120 00 Praha 2
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo