Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

MEDDI hub a.s.

Společnost MEDDI hub je 100% česká akciová společnost, která již od roku 2017 přináší nový rozměr pro české i zahraniční zdravotnictví. Má kolem 50 zaměstnanců – v Brně sídlí vývojový tým a v pražské pobočce se scházejí ostatní týmy. MEDDI hub je oficiální partner Masarykova onkologického ústavu pro telemedicínu a také garantem předmětu Telemedicína na 1. lékařské fakultě Karlovy univerzity.
5+
let zkušeností v oboru
50+
zaměstnanců
400 000+
uživatelů aplikace MEDDI
Klíčovým projektem společnosti je jedinečná aplikace, která spojuje lékaře s pacienty prostřednictvím chatu či videa. Veškerá komunikace je šifrovaná a umožňuje bezpečné sdílení osobních dat. Všechna vyšetření a konzultace v aplikaci jsou hrazena zdravotní pojišťovnou. Existuje více verzí aplikace, a to MEDDI MD – verze aplikace pro lékaře, MEDDI app – verze aplikace pro pacienty a White-label – verze aplikace upravená podle přání zákazníka. Všechny verze jsou multiplatformní aplikace vyvíjené v React Native vycházející ze stejného zdrojového kódu.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Jakubské nám. 5, 602 00 Brno-Brno-střed.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo