Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

NVision Czech Republic a.s.

NVision se vývojem technologií pro celé odvětví telekomunikačních technologií zabývá více než 25 let. Samotná řešení firmy využívá více než 120 milionů uživatelů po celém světě a jednou z jejich základních výhod je možnost provádět přes 10 000 operací za vteřinu či dostupnost 99,999 %. Kromě samotných telekomunikací se společnost zabývá i výrobou elektroniky, kde vyrobí zařízení pro více než 5 milionů aut ročně. Dále působí jako systémový integrátor řešení od jiných dodavatelů (jde např. o Oracle, BroadSoft aj.).
400+
zaměstnanců
120+ mil.
uživatelů po celém světě
25+
let zkušeností v oboru
Společnost NVision vyvíjí vlastní softwarová řešení pro telekomunikační operátory po celém světě. Navíc společnost zajišťuje i jejich dlouhodobou podporu.

Pražská pobočka se zaměřuje hlavně na vývoj specializovaných informačních systémů či na tvorbu a následnou implementaci kompletní infrastruktury. Působí zde i oddělení zaměřená na Support 2. a 3. úrovně, testování vytvořených řešení či kybernetickou bezpečnost. Mezi nejvíce ceněné znalosti tak patří např. vědomosti z oblasti telco protokolů či právě praxe z oblasti návrhu a implementace rozsáhlých telefonních sítí.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Ohradní 1369/8, Praha, 140 00.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo