Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

MAUTING s.r.o.

Společnost MAUTING byla založena v roce 1992. Zabývá se výrobou potravinářských strojů. Zaměstnává více než 150 zaměstnanců. Společnost má vlastní vývoj, konstrukci a projekci. Zařízení firmy jsou známá a provozovaná ve více než 60 zemích světa. Export činí 80 % produkce.
30+
let zkušeností
150+
zaměstnanců
80 %
produkce činí export
Společnost se specializuje zejména na zařízení pro tepelné opracování masa, jako jsou udírenské komory, varné komory, komory pro intenzivní zchlazování uzenin, zakuřovací komory pro výrobu fermentovaných tepelně neopracovaných výrobků, klimakomory pro dozrávání a dosušování tepelně opracovaných i neopracovaných výrobků a kotle.

Vlastní kategorii tvoří výroba zařízení pro vinaře.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Mikulovská 362, 691 42 Valtice
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo