Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

NetGlade s.r.o.

NetGlade je menší softwarové studio založené roku 2014 a vedené lidmi z ČVUT (FIT a FEL). Firma má 14 zaměstnanců, z toho polovina jsou vývojáři. Při práci na projektech propojují znalosti technické infrastruktury (hardwaru) a jejich nadšení pro nejnovější technologie. Umí vyvinout jak robustní systémy úplně od nuly, stejně tak zvládají vyvinout jen část SW dle zadání klientů. NetGlade spolupracuje s OTIS – výtahy (bezpečnost), Sharry (přístupové systémy), Fiddo (backend na zakázku) a dalšími.
9+
let zkušeností v oboru
10+
zaměstnanců ve společnosti
5+ mil. Kč
v tržbách společnosti
Firma se zabývá vývojem webových a mobilních aplikací, vyvíjí různá IoT řešení a implementují bezpečnostní systémy včetně jejich integrace.

Mezi jejich hlavní projekty patří: Bakaláři – aplikace do školství, nejvýznamnější klient, SocialBoa – webová aplikace pro sociální sítě a influencery a integrace bezpečnostního systému pro ČEZ. Vývoj probíhá převážně v technologiích C#, .NET, PHP (Laravel) a Vue.js.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Veletržní 820/73, Praha 7 Holešovice.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo