Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

SYMA Production s.r.o.

Ve společnosti SYMA pracuje cca 180 zaměstnanců. Každým rokem je velká část zisků investována zpět do technologií, aby byla zajištěna stabilní vysoká kvalita výroby. Pro společnost je kromě neustálého zlepšování kvality výroby také důležitý individuální přístup k zaměstnancům. Mezi zajímavé zakázky patří například Národní muzeum či Moravské zemské muzeum. Zakázky v zahraničí jsou nejčastěji realizovány v Německu, Švýcarsku či Belgii.
180+
zaměstnanců ve společnosti
150+ mil. Kč
v obratu společnosti
25+
let zkušeností na trhu
SYMA Production je součástí švýcarského holdingu SYMA. Zaměřuje se na individuální návrhy a výrobu interiérů, výrobu kancelářského nábytku a stavbu veletržních expozic.

Celkově se na trhu pohybuje již více jak 25 let. Velký důraz je kladen na řemeslnou zručnost, zkušenosti a flexibilitu, což společnosti umožňuje produkovat výrobky vysoké kvality.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Modřická 910/71, 664 48 Moravany
Otevřete si ji přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo