Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

ELEGIS s.r.o.

ELEGIS s.r.o. je menší softwarová společnost s rodinnou atmosférou. Vyvíjí a distribuuje vlastní informační systém, který je určen primárně pro společnosti z oblasti stavebnictví. Mezi další její klienty patří výrobní, montážní či konstrukční firmy. Samotný software je schopen zastřešit celý proces od nabídky, přes projektovou dokumentaci a následnou realizaci až po výsledné zhodnocení konkrétního projektu.
100+
dlouhodobých partnerů
30+
let na trhu
10 000+
přihlášení do IS ELEGIS denně
Svá řešení staví jak na webovém, desktopovém, tak i v cloudovém prostředí. Know-how společnosti, podloženo více jak 30letou zkušeností z vývoje, pomáhá klientům získat přehledné prostředí k projektovému řízení, správě dokumentů nebo administraci činností Business Intelligence.

Mezi významné partnery patří OHLA ŽS, a.s., se kterou ELEGIS spolupracuje téměř od počátku svého působení. Dále dlouhodobě spolupracuje například s UNIS-N, spol. s r.o., která díky systémům ELEGIS dokáže zrealizovat několikanásobně více zakázek. Mimo vývoj nových funkcionalit a implementaci systémů se ELEGIS věnuje poradenství při výběru, cloudovému řešení, zálohování nebo třeba i dodávkám hardware.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Masarykova 108, 664 42 Modřice
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo