Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Cegeka, s.r.o.

Cegeka, s.r.o. je součástí belgické Cegeka Group, která dnes působí po celé Evropě. Pomáhá společnostem přežít a prosperovat v digitálním světě, a to prostřednictvím pokročilých IT řešení, strategického myšlení a hands-on přístupu. Skupina se věnuje především vývoji softwarových platforem v oblasti zdravotnictví, nemovitostí, ale například i robotické automatizaci procesů a IoT.
25+
let na trhu
2 500+
spokojených klientů
4 700+
zaměstnanců po celé Evropě
Česká dceřiná společnost se zaměřuje na vývoj informačních systémů pro finanční instituce. Jejich nejznámějším produktem je JupiterPro, který slouží ke správě portfolia a obchodování s cennými papíry. Jde o robustní systém, jehož atributem jsou široké možnosti customizace pro každého konkrétního klienta.

Cegeka nabízí rodinnou atmosféru vývojářům, kteří rádi pracují v menším stálém týmu a chtějí se setkávat v pražských nebo olomouckých kancelářích (nebo chtějí pracovat z domu). Je zde ale i možnost pracovat remote přímo pro mateřskou společnost s dalšími kolegy po celé Evropě.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Jihlavská 1558/21, 140 00 Praha 4.
Otevřete si ji přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo