Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

SPC solutions, spol. s r.o.

SPC solutions, spol. s r.o. se zabývá vývojem a implementací podnikových informačních systémů (ERP) a vývojem mobilních a webových aplikací dle individuálních potřeb zákazníků. Na evropském trhu působí od roku 1994. Od vzniku společnosti se z evropského trhu rozrostli do USA i Číny. Společnost vyniká rodinným prostředím s přátelskou, neformální atmosférou a zároveň nadnárodním charakterem. Mezi zajímavosti patří rozhodně benefit neomezených sickdays, na který zde mají nárok všichni zaměstnanci.
30+
let zkušeností v oboru
20+
zaměstnanců v rámci společnosti
60+
implementací ERP systému proALPHA
Společnost nabízí komplexní řešení projektů od úvodních konzultací přes analýzu, vývoj a implementaci až po údržbu. Mezi jejich projekty patří například: vývoj a implementace samostatných řídících systémů ve strojírenství – ERP systém proALPHA; vývoj CRM systémů – řízení vztahu se zákazníky; vývoj DMS systémů – správa dokumentů; vývoj mobilní aplikace pro podporu marketinguHella; aplikace pro sběr výsledků online turnajů elektronických her.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Budovatelská 4821, 760 05 Zlín.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo