Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Baader Computer spol. s r.o.

Baader Computer spol. s r.o. se zaměřuje na špičkové IT konzultační služby, vývoj a implementaci software, ať už jde o malé podniky nebo velké korporace. Jedná se především o zakázkový vývoj webových či mobilních aplikací. Jejich působnost zahrnuje nejenom Českou republiku, ale také další evropské trhy (např. Německo), a to již od roku 2005.
35+
zapálených odborníků v týmu
830+
dokončených projektů
25+
let společnost nabízí softwarové služby
Mezi jejich významné projekty patří vývoj multiplatformní aplikace pro předního výrobce pneumatik Mitas. Zde kromě klasických eshop modulů navíc naleznete i funkcionality zaměřené na monitoring tlaku v pneumatikách v reálném čase. Dále se Baader Computer v minulosti věnoval např. vývoji a implementaci komplexního ERP systému pro výrobní společnosti nebo kybernetické bezpečnosti pro bankovní sektor. Ve společnosti Baader dokážou uplatnit zkušenosti z celé škály IT specialistů. Od software vývojářů přes analytiky až po projektové manažery. Jejich týmy jsou otevřené různorodosti a váží si kreativity a inovací ve vašem přístupu k práci.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Hradební 287, České Budějovice, 370 01
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo