Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

REKO s.r.o.

Společnost REKO s.r.o. má více než 30letou tradici. Za tu dobu se stala špičkou v regionu na výrobu plochých hnacích řemenů a dopravních pásů. V roce 2020 se společnost stala součástí nadnárodní skupiny Chiorino a působí jako výrobní závod pro Českou a Slovenskou republiku. Díky extrémní flexibilitě, kvalitě výrobků a komplexnosti poskytovaných služeb si dlouhodobě udržuje své místo na českém a slovenském trhu.
30+
let zkušeností
40+
zaměstnanců
100+
druhů transportních a dopravních pásů
REKO s.r.o. vyrábí a poskytuje servis na dopravní a transportní pásy, korečky, modulární pásy, ploché, hnací a kulaté řemeny aj. Dodává také technické výrobky z kůže. Jejich elevátorové pásy vlastní výroby nahradily původní známou výrobu pásů Fatra.

Společnost je držitelem certifikátu řízení jakosti ČSN EN ISO 9001:2016. V uplynulých letech se umístila na předních příčkách v soutěži Equa Bank Rodinná firma roku a vyhrála cenu za společenskou odpovědnost od Rady kvality ČR.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Husova 123, 551 01 Jaroměř
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo