Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS vznikla v roce 1992. Sídlo se nachází v okrese Mělník. Své kořeny a vedení má v Itálii. Společnost má přibližně 80 zaměstnanců. Panuje zde přátelská atmosféra rodinného charakteru. IVAR CS realizuje projekty po celé ČR, např. řešení v hotelu Pupp v Karlových Varech. Mezi jejich dodavatele patří především italské, německé a rakouské společnosti.
30+
let zkušeností v oboru
80+
zaměstnanců
700+ mil. Kč
v tržbách společnosti
Společnost působí jako obchodně-technický zástupce řady evropských firem z oblasti TZB. Mezi produkty a služby společnosti patří čerpací technika (tlaková čerpadla), úprava a filtrace vody (filtry nečistot), vytápění (podlahové a další) a tepelná technika (tepelná čerpadla).

Příklady produktů: italská čerpadla DAB PUMPS, filtry mechanických nečistot DUPURA, sloupcové filtry vybavené americkými řídícími jednotkami CLACK nebo komponenty pro vytápění IVATRIO (ALPEX, ALPEX-GAS).

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Velvarská 9, Podhořany, 277 51 Nelahozeves
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo