Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Ing. Ivo Herman, CSc.

Společnost Ing. Ivo Herman, CSc je středně velká technologická společnost zaměřující se na výzkum, vývoj a výrobu inteligentních systémů pro veřejnou dopravu. Realizovali již řadu projektů pro dopravní podniky v ČR i zahraničí, např. řídicí informační systém pro DPMB nebo odbavovací zařízení pro autobusy v chorvatském Splitu. Patří mezi jednu z předních společností ve svém oboru. Ve spolupráci například s VUT v Brně spolupracují na výzkumu použití nových technologií.
30+
let zkušeností v oboru
50+
zaměstnanců
3 000+
odbavovacích jednotek pro Brno
Společnost se zabývá vývojem SW, návrhem a výrobou HW. Dodává tak kompletní řešení svým klientům, např. palubní počítače pro vozidla hromadné dopravy. Dále odbavovací zařízení pro cestující umožňující označení jízdenek nebo jejich nákup přiložením platební karty. Komunikační jednotky umožňující plynulou jízdu vozidlům ve městech, například vytvářením tzv. „zelené vlny“ na semaforech. Inteligentní zastávky s lcd, led nebo e-ink displeji pro zobrazení jízdních řádů nebo aktuálního zpoždění jednotlivých spojů.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Brněnská 993, 664 42 Modřice, Brno-jih
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo