Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

ŽALUZIE NEVA s.r.o.

Společnost Žaluzie NEVA je přes 30 let předním českým výrobcem venkovní stínicí techniky. V závodě v Kralicích na Hané každý týden vyrobí přes 2 000 venkovních žaluzií a screenových rolet, které následně instalují na rodinné domy nebo administrativní budovy po celém světě.
180+
zaměstnanců
500+ mil. Kč
v tržbách ročně
30+
let působení na českém a světovém trhu
Společnost disponuje také vlastní práškovou lakovnou a pravidelně školí své obchodní partnery, které má po Evropě, Asii i Austrálii. Díky obchodním partnerům jsou produkty NEVA k dostání téměř po celém světě.

Společnost také vyvíjí nové příslušenství v oblasti stínicí techniky. K prototypování výrobků a tisku drobných komponentů používají zejména technologii 3D tisku. Vyvinuli například podomítkový kryt ISO-KASTL, který usnadňuje montáž žaluzií pod fasádu.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Háj 370, 798 12 Kralice na Hané
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo