Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

SEFIRA spol. s r.o.

Společnost SEFIRA patří mezi absolutní špičku v oblastech digitální důvěry a PKI. Pokud vám tyto pojmy nic neříkají, jedná se o nástroje využívané v oblasti elektronického podepisování dokumentů. Jestliže jste se někdy setkali s digitálními podpisy, pravděpodobně jste již využili i technologii společnosti SEFIRA. Firma na českém trhu působí již od roku 1995. Za tu dobu vytvořili řadu špičkových řešení, jež jsou využívána významnými podniky v ČR. Mezi zákazníky patří firmy a organizace z oblasti bankovnictví, pojišťovnictví, energetiky, průmyslu a veřejné správy.
1+ mld.
podepsaných dokumentů
40+
zákazníků
45+
zaměstnanců
Hlavním projektem, na kterém společnost pracuje, je projekt Obelisk. Pod ním se nachází ucelená platforma pro B2B, B2C a B2E zákazníky. Kromě samotného vývoje softwaru je zde kladen velký důraz na jeho bezpečnost. Společnost rovněž zajišťuje školení, konzultace a expertní týmy pro klienty po celém světě. Mezi nejvýznamnější zákazníky patří firmy Nato, Panasonic, Tesco, mezinárodní telefonní operátoři, Raiffeisen Bank, ministerstva České republiky, Česká národní banka a mnoho dalších. Společnost SEFIRA je členem iniciativy European Signature Dialog a také ICT unie.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: A. Staška 2027/77, 140 00 Praha 4
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo