Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

SentiSquare s.r.o.

SentiSquare je česká společnost, která se zabývá automatickým zpracováním textu za pomocí umělé inteligence. Jako jedna z mála firem využívá umělou inteligenci založenou na principech distribuční sémantiky, což zajišťuje mnohé konkurenční výhody, zejména jazykovou nezávislost. Firma byla založena v roce 2014 jako spin-off týmem výzkumníků Fakulty aplikovaných věd Západočeské univerzity v Plzni. V současnosti dodává svou technologii do kontaktních center velkých společností, například do T-Mobile, E.ON nebo Albert.
100 %
textu emailů, sms či samotných hovorů, které jsme automaticky schopni zpracovat
500 000+
automaticky zpracovaných emailů každý měsíc
80 %
úspory času a nákladů v porovnání s ručním zpracováním
K finalizaci nového inovativního projektu No-Code NLP zde najdou uplatnění front-end i back-end developeři, dále pak například IT konzultanti. Ačkoli je firma na trhu již několik let, pyšní se malým kolektivem a individuálním přístupem vůči svým zaměstnancům.

Technologický stack: backend mají postavený na Javě s frameworky Spring/Spring Boot; na frontendu pracují v Reactu; z databází užívají SQL.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Bezručova 146/10, 301 00 Plzeň 3.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo