Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

NAM system, a.s.

Česká společnost NAM system, a.s. je významným a respektovaným výrobcem technologií pro monitoring a přenos dat v nejrůznějších aplikacích. Na trhu působí od roku 1990 a zaměřuje se především na bezpečnostní aplikace. Kromě České republiky působí firma i na Slovensku. Na pobočce v Havířově, kde společnost i sídlí, aktuálně pracuje okolo 100 zaměstnanců. Mezi největší zákazníky patří například Česká televize, Global Assistance, městské policie, hasičské záchranné sbory a další.
9 500+
spokojených zákazníků
30+
let zkušeností v oblasti vývoje
100+
zaměstnanců v Čechách a na Slovensku
Hlavními produkty firmy jsou softwarové a hardwarové řady onisystem a 1Box. Onisystem nabízí technologie a služby určené pro střežení a monitorování vozidel či staveb. Je zde zahrnuto ucelené komplexní řešení od pultů centrální ochrany přes systémy monitorování polohy mobilních objektů až po komunikační zařízení pro přenosy dat mezi nejrůznějšími programy. 1Box slouží bezpečnostním agenturám, městům, ale také hasičům nebo průmyslovým podnikům. Díky němu dokáží monitorovat zabezpečovací a požární signalizace, technologie, mobilní objekty a mnoho dalšího. Speciální nástroje umožňují také zlepšit práci dispečerů nebo i pracovníků v terénu. Zajímavost na konec – zkratka NAM znamená Neproklouzne Ani Myš.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: U Pošty 13, Prostřední Suchá, 735 64 Havířov
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo