Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

ANDRITZ HYDRO s.r.o.

Společnost je součástí velké nadnárodní skupiny Andritz AG. Divize Andritz Hydro působí v sektoru hydroenergetiky a dodávek pro výrobu elektrické energie, a to už více než 200 let. Jedná se o jednoho z vedoucích globálních dodavatelů elektromechanických zařízení a služeb v oblasti hydroenergetiky a vodních elektráren. Jejich hlavní činností je tvorba kompletních řešení pro vodní elektrárny, která zahrnuje diagnostiku, rekonstrukci i modernizaci.
200+
let zkušeností s vývojem, výrobou a instalací vodních turbín
30 000+
instalovaných vodních turbín
1
z předních světových leadrů v oblasti výroby hydraulické energie
Český tým divize Hydro je zaměřen na vývoj řídicích systémů SCADA, které slouží pro řízení technologických procesů.

Budějovický tým konstruktérů se pyšní dlouholetými zkušenostmi v oblasti návrhu ocelových komponentů pro vodní elektrárny. Využívají nejmodernější 3D technologie a jejich produkty jsou známé po celém světě.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Krajinská 7, 370 01 České Budějovice.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo